Wat kunnen wij voor u

Wij helpen u graag bij het zoeken en het maken van IT oplossingen voor uw bedrijf.

App
App development

Apps kunnen uw werkproces vergemakkelijken. JM Software is gespecialiseerd in het ontwikkelen van native en cross-platform apps.

Website
Websites

Website nodig voor uw bedrijf of voor een ander doeleinde? JM Software kan voor u een stijlvolle en functionele website op maat maken.

Server
Server

JM Software kan voor u een server inrichten om uw services, website of statische content te hosten. Ook kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen.

Router
IT architectuur

IT architectuur is tegenwoordig een cruciaal onderdeel van uw bedrijf. Het is belangrijk om dit goed op orde te hebben om effectief te werken.

JM Software helpt uw bedrijf.

JM Software kan u helpen met IT taken en problemen binnen uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een website, app, data beheer of IT-architectuur binnen uw bedrijf. Ook kunnen wij een VPS (server) en/of domein voor u hosten en beheren.

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact ons
Image Image

JM Software bouwt aan IT oplossingen.

Wij hebben meerdere bedrijven binnen verschillende sectoren, van horeca tot muziekindustrie, geholpen met handige IT oplossingen.

Recent hebben wij een handig platform met app en website gebouwd dat gebruikt wordt voor het bestellen en bezorgen van eten.

Benieuwd naar onze projecten?

Projecten
Image

JM Software bouwt aan eigen producten.

Wij hebben ons eerste product gelanceerd; een app die zich richt op het makkelijker maken voor zzp'ers en freelancers om hun administratie op orde te houden.

Nieuwsgierig geworden?

IQ Document
Image
Icon